Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو، چندین سال پیش ایلان ماسک از نزدیک با وان وب کار می‌کرد، اما استارلینک را راه‌اندازی کرد. چندین شرکت بزرگ مانند «گروه ویرجین»، سافت بانک، ایرباس، کوالکام و کمپانی‌های دیگر حامیان مالی وان وب بودند و در نهایت این شرکت در اوایل سال جاری میلادی شروع به پرتاب ماهواره‌ها برای ایجاد یک صورت فلکی ماهواره‌ای کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس از پرتاب ۷۴ ماهواره، شیوع ویروس کرونا این کمپانی را با مشکلات زیادی مواجه کرد و در نهایت در ماه مارس اعلام ورشکستگی کرد. اما این شرکت توانست با سرمایه‌گذاران و مالکان جدید به کار خود ادامه دهد. در حال حاضر شرکت غول پیکر هندی «بهارتی اینترپرایز» و دولت بریتانیا سهم یکسانی در وان وب دارند.  
به تازگی موسس بهارتی، «سانیل میتال» در جریان سخنرانی در رویدادی که توسط «اتحادیه بین‌المللی مخابرات» برگزار شد، اعلام کرد:
«تا ماه‌های اکتبر و نوامبر ۲۰۲۱ وان وب اکثر بخش‌های شمال اروپا، آلاسکا و قطب‌ها را پوشش خواهد داد. تا ماه‌های می و ژوئن ۲۰۲۲، صورت فلکی این شرکت کل جهان و هر متر مربع از دنیا را پوشش می‌دهد.»
اگر این بازه زمانی درست باشد، وان وب دقیقا یکسال از استارلینک عقب خواهد بود. این کمپانی کمتر از یک هفته دیگر یعنی در تاریخ ۲۷ آذر ماه اولین مجموعه از ماهواره‌های خود تحت مالکیت جدید را توسط راکت «سایوز» روسیه روانه فضا خواهد کرد.  
در حال حاضر اطلاعات دقیقی از تجهیزات موردنیاز برای استفاده از اینترنت ماهواره‌ای وان وب و همچنین سرعت آن نداریم. با این حال برای شرکت در برنامه بتای اینترنت ماهواره‌ای استارلینک که تا سال آینده میلادی ادامه خواهد داشت، باید تجهیزات زمینی با قیمت ۴۹۹ دلار خریداری و ماهانه ۹۹ دلار حق اشتراک پرداخت کرد. استارلینک در مقایسه با رقبا سرعت بالاتری دارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ماهواره کرونا بریتانیا قطب راکت اینترنت ماهواره ای وان وب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۴۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی

با اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، امکان ارائه خدمت به بیش از ۳ هزار نفر در روز فراهم شد.

به گزارش «تابناک»، حامد احتسابی، رئیس هیات مدیره و مجری خدمات فرودگاهی با بیان اینکه به منظور افزایش ارائه خدمات فرودگاهی قرارداد‌های جدیدی با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی منعقد کرده‌اند، گفت: سالانه ۱۵ میلیون مسافر از فرودگاه امام خمینی راهی سفر می‌شوند که در قالب تفاهم نامه بین شرکت ناو آویژه پارس و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی بخشی از این مسافران از جایگاه CIP استفاده می‌کنند.

وی افزود: همچنین در قالب قرارداد با شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی در دو فروگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد و فرودگاه مهرآباد هم خدمات CIP به مسافران ارائه می‌شود.

احتسابی در ادامه گفت: همزمان با راه اندازی فاز دوم شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و افزایش تعداد مسافران به ۵۰ میلیون نفر در سال و افزایش ورود گردشگران در حوزه سلامت، سیاسی و اقتصادی، روند ارائه خدمات به مسافران افزایش یافته است.

وی افزود: ارائه خدمات ویزا به مسافران و خدمات ارزی و ترانسفر رایگان از در فرودگاه امام خمینی تا مقصد از جمله خدمات فرودگاهی است که در پرواز‌های بین المللی راه‌اندازی شده است.

رئیس هیات مدیره تاوآویژه پارس تاکید کرد: میانگین بین ۳ تا ۴ هزار مسافر در بخش پرواز‌های بین المللی از خدمات CIP فرودگاه استفاده کرده‌اند که در نوروز، پیک تعداد مسافرانی که این خدمت را دریافت کرده‌اند به ۳ هزار و ۲۰۰ نفر رسید.

وی در خصوص هزینه خدمات فرودگاهی گفت: مبلغ ورودی برای هر نفر ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی‌های صورت گرفته، خدمات فرودگاهی که به این دسته از مسافران ارائه می‌شود، برابر و حتی بیشتر از خدمات CIP کشور‌های خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشور‌های خارجی برای هر مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.

احتسابی در پاسخ به سوالی درخصوص قرارداد‌های جدید با شرکت فرودگاه‌ها برای ارائه خدمات فرودگاهی و تشریفات گفت: در تلاش هستیم که خدمات فرودگاهی و CIP را به صورت شرکت‌های زنجیره‌ای در فرودگاه‌های بین المللی و حتی هتل‌های کیش راه اندازی کنیم.

در ادامه نشست خبری، علی باقری مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در خصوص انعقاد قرارداد با آژانس مسافرتی و سکو‌های اینترنتی برای ارائه خدمات تشریفات گفت: در حال حاضر برای ارائه خدمات تشریفات فرودگاهی با ۲۰ آژانس قرارداد منعقد کرده ایم و در تلاش هستیم به صورت مستقل فعالیت کنیم.

وی افزود: برای ارائه خدمات فرودگاهی ۱۸ خودرو اضافه شده و خدمات رایگان ترانسفر به مسافران ارائه می‌شود.

او تاکید کرد: میانگین مسافرانی که از خدمات فرودگاهی استفاده می‌کنند بین سه هزار تا سه هزار و۲۰۰ مسافر است و با توجه به افزایش تعداد مسافران همزمان با راه اندازی فاز دوم فرودگاه امام خمینی، فضای بوردینگ از ۲۰۰ متر به ۴۰۰ متر اضافه شده و تعداد پارکینگ‌های روباز ما هم به بیش از ۲۰۰ خودرو رسیده است.

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • ادعای جذاب آروا در نمایشگاه بین‌المللی تبریز: ما رقیب بوش و متابو هستیم
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • ربات انسان‌نمای چری که در آینده به ایران می‌آید/ عکس
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • آیپد و آیفون تاشو سال آینده عرضه می‌شوند
  • اوسمار: پرسپولیس همیشه هجومی بوده، حتی زمان یحیی
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر